X

Government Exam Gujarat Police Constable Online Test | Police Constable Online Quiz

Today Online Test Gujarat Police Constable 2020-21

A new online test has been organized for Gujarat Police Constables today. In which alternative questions based on complete syllabus of Gujarat Police Constable have been placed.Which will be very useful for the upcoming Gujarat Police Constable recruitment.Apart from this, the Gujarat government had also announced recruitment process for +12000 posts for Gujarat Police Constable but I hope it will be completed as soon as possible.

A very useful online test will be placed here for all the competitive examinations issued by the Government of Gujarat.J Gujarat Police Constable, Gujarat Forest Guard, Non Secretariat Clerk, Talati cum Minister And Junior Clerk etc. A useful online test will be put up for competitive examinations.Apart from this, all kinds of materials useful for all competitive examinations will also be provided here.

Total question ➡️ 25

Total mark ➡️ 50

Click here to take the test ➡️ Play Gujarat Police Quiz

In addition, you can write a test by stating your name and city to the number given below to get new online test and one-liner knowledge material every day. 8487874579

Today CURRENT AFFAIRS ONE LINERS ⬇️

  1. The Executive Board of the International Olympic Committee approved the establishment of the International Safeguarding Officer in Support Certificate from which month it will come into force?
    Ans. September 2021
  2. Who has honored CBSE Teachers with the “CBSE Teachers” Award?
    Ans. Ramesh Pokhriyal Nishank
  3. Kaloji Narayan Rao Literature Award was given to whom?
    Ans. Ramchandra Mouli
  4. Self-reliant India ARISE Atal New India Challenge program will be conducted by which ministry?
    Ans. Ministry of Defense, Food Processing Industries, Ministry of Health and Family Welfare
  5. Paresh Rawal was appointed as the chairman of
    Ans. National School of Drama
  6. Who has been appointed the new brand ambassador of Playerzpot?
    Ans. Bhuvaneshwar Kumar and Smriti Mandhana
  7. Who launched a new potato planter under its agricultural equipment sector?
    Ans. Mahindra
  8. Who was elected as the Chairman of the Board of Governors of the Advertising Standards Council of India?
    Ans. Subhash Kamath
  9. What is India’s rank in the Global Economic Freedom Index 2020?
    Ans. 105
  10. The Central Government has approved to change the name of which railway station in the name of Shri Siddhrodh Swamiji?
    Ans. Hubli
Categories: Uncategorized
POPULAR GK: