X

Government Exam Bin Sachivalay Online Test Gujarati Literature and grammar

Today Online Test Bin Sachivalay Exam 2020-21

Today we have organized a new online test for the upcoming recruitment by the Gujarat government which includes online test of Gujarati literature and grammar.Please don’t forget to share this important online test with all friends.

This is a very useful subject for all the competitive examinations issued by the Government of Gujarat which has put online test on Gujarati literature and grammar. In addition, new online tests will be completed here every day. Important information and online tests like Gujarat Police Constable, Gujarat Forest Guard, Non Secretariat Clerk, Talati cum Minister and Junior Clerk will be placed.Which will be useful for all upcoming competitive exams.

Total question ➡️ 25

Total Mark ➡️ 50

Click here to take the test ➡️ Paly Quiz Bin Sachivalay

In addition, you can write a test by stating your name and city on the number given below to get new online test and one-liner knowledge every day.Or join our WhatsApp group. 8487874579

Today Current Affairs In English Language ⬇️

📚 Current Affairs : 14 September

  1. The scheme on cannabis medicine was started for the first time in Jammu in collaboration with which country?
    Ans. Canada
  2. Who launched the signature Visa Debit Card?
    Ans. Bank of india
  3. Who was announced by UNICEF India as the celebrity advocate for the Children’s Rights Campaign for Every Child?
    Ans. Ayushman Khurana
  4. Supernova LSQ14fmg was a remote object discovered by a 130-member international research team led by?
    Ans. Eric Hisiao
  5. When is Himalayan day celebrated every year?
    Ans. 09 September
  6. When was the first International Day to Protect Education Form Attack observed?
    Ans. 09 September
  7. How much did the animal population size decline in the WWF Living Planet Report 2020?
    Ans. 68%
  8. Who developed self-check kiosks?
    Ans. IIT-Guwahati
  9. Which state received the WSIS award for a scheme?
    Ans. West Bengal
  10. Who participated in the 17th meeting of SCO’s Culture Ministers?
    Ans. Prahlada Singh Patel

Categories: Uncategorized
POPULAR GK: