Government Exam Gujarat Police Constable Online Test 4

Today Online Test Gujarat Police Constable Quiz No.4

I hope all the friends who are preparing for Gujarat Police Constable will give today’s online test. And if the recruitment of police constables will come by the Gujarat government in the near future, you can evaluate your readiness.Special law has been asked in today’s online test

In addition, new currents will be posted on our website every day and useful information and materials for all the competitive examinations issued by the Government of Gujarat will also be posted.Important information will be placed on various recruitment of Gujarat Government such as Gujarat Police Constable, Gujarat Forest Guard, Non Secretariat, Talati cum Minister, Junior Clerk etc.Apart from this, information related to Ojas job, call letter, railway will 

Useful information in Gujarat Police Constable Examination will be given here and all subject based curriculum material will also be placed in the near future.

🔶Important DG’s/Heads 🔶

💠 IB : Arvind Kumar

💠 RAW : Samant Goel

💠 CRPF : AP Maheswari

💠 CISF : Rajesh Ranjan

💠 BSF : Rakesh Astana

💠 ITBP : SS Deswaal

💠 SSB : Rajesh Chandra

💠 Assam Rifles : Sukdeep Sangwan

💠 NSG : Anoop Kumar singh

💠 NIA : Y C Modi

💠 CBI : Rishi Kumar Shukla

🔶Chief’s & Vicechief’s 🔶

💎 Army : Manoj Mukund Naravane

💎 Army Vc : SK Saini

💎 Navy : Karambir Singh

💎 Navy Vc : Ashok kumar

💎 Airforce : RKS Bhaduaria

💎 Airforce Vc : HS Arora

🔶 Other Imp Heads 🔶

🌐 CAG : Girish Chandra Murmu

🌐 CGA : Soma Roy Burman

🌐 Solicitory General : Tushar Mehta

🌐 Attorney General : K K Venugopal

🔶Some Confusing Heads 🔶

❄️ CVC : Sanjay Kothari

❄️ CEC : Sunil Arora

❄️ EC : Sushil Chandra & Rajiv Kumar

❄️ CIC : Bimal Julka

❄️ CII : Uday KOTAK

❄️ CCI : Ashok Kumar Gupta

Total question ➡️ 10

Total Marks ➡️ 10

Click here ➡️ Play Quiz Gujarat Police Constable

Today Current Affairs In English Language Oneliners ⬇️

  1. Who is the author of the book Kitchen of Grititude?
    Ans. Vikas Khanna
  2. Who won the Brookwater Golf Club Women’s Championship 2020?
    Ans. Ashley bartry
  3. Who presided over Arogya Manthan 2.0?
    Ans. Dr. Harshvardhan
  4. In which state will the Chief Minister Kisan Kalyan Yojana be launched on the lines of Prime Minister Kisan Samman Nidhi?
    Ans. Madhya Pradesh
  5. Which state government decided to set up a dedicated infotainment zone?
    Ans. Uttar Pradesh
    You are reading this on Sarkari Shine
  6. Gupteshwar Pandey, the great director in Bihar Police, took review retirement Who was given additional charge of DGP?
    Ans. s. K. Singhal
  7. Ashalata Wabgaonkar passed away to which area did she belong?
    Ans. acting
  8. Who was honored by Professor Raj Sah?
    Ans. Father Camille Bulke
  9. When is International Day of Sign Language celebrated every year?
    Ans. 23 September
  10. The country’s Space Force deployed the first of its troops in the Arabian Peninsula?
    Ans. America

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!