Government Exam Gujarat Police Constable Online Test 3

Today Online Test Gujarat Police Constable Quiz No.3

I hope all the friends who are preparing for Gujarat Police Constable will give today’s online test. And if the recruitment of police constables will come by the Gujarat government in the near future, you can evaluate your readiness.Special law has been asked in today’s online test

In addition, new currents will be posted on our website every day and useful information and materials for all the competitive examinations issued by the Government of Gujarat will also be posted.Important information will be placed on various recruitment of Gujarat Government such as Gujarat Police Constable, Gujarat Forest Guard, Non Secretariat, Talati cum Minister, Junior Clerk etc.Apart from this, information related to Ojas job, call letter, railway will 

Useful information in Gujarat Police Constable Examination will be given here and all subject based curriculum material will also be placed in the near future.

Total question ➡️ 10

Total Marks ➡️ 10

Click here ➡️ Play Quiz Gujarat Police Constable

Today Current Affairs In English Language Oneliners ⬇️

  1. When was the first international equal pay day celebrated?
    Ans. 18 September 2020
  2. Freedom Freedom. Fascism. Who is the author of the book Fiction?
    Ans. Arundhati Roy
  3. Who has been appointed as the brand ambassador of Online Poker Platform9 Stacks?
    Ans. Suresh Raina
  4. Who was awarded the Life Time Achievement Award of the Dayton Literary Peace Prize in 2020?
    Ans. Margaret Atwood
  5. Who started a new gold loan scheme Vikas Lagu Suvarna?
    Ans. Karnataka Development Rural Bank
  6. He died from Babu in September 2020, in which year did he make his directorial debut?
    Ans. 2009
  7. Which state government approved the State Teacher Award Policy 2020?
    Ans. Haryana
  8. Lt. Governor Manoj Sinha announced a relief package of how many crores for Jammu and Kashmir?
    Ans. 1350
  9. When is World Bamboo Day celebrated every year?
    Ans. 18 September
  10. Who approved the formation of a task force on vegetarian food?
    Ans. FSSAI
v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!