Government Exam Bin Sachivalay Online Test 1

All kinds of information will be posted for all the competitive examinations issued by the Government of Gujarat.Including new online tests every day, Free material Ojas job ect. A very useful online test will be placed here by the Government of Gujarat for the upcoming recruitment.Apart from this all kinds of materials will also be provided.It has been announced that Gujarat Police Constable will be recruited by Gujarat Government in the near future, whose full syllabus based alternative questions will be put to the test.

Current Affairs Topic

Legendary Playback Singer S P Balasubrahmanyam is no more.

The legendary playback singer SP Balasubrahmanyam passed away this afternoon in Chennai. He was 74. His son SP Charan confirmed his demise to the reporters this afternoon.

The renowned artist SP Balasubrahmanyam was admitted into a corporate hospital in the city on the 5th of this month for Covid-19. The viral load dissipated later, but only after leaving his vital organs severely affected. It led to the deterioration of his health and he was put on ventilator and ECMO support.

The veteran playback singer holds the Guinness World Record of singing the highest number of songs by a single artist of more than 40-thousand songs in 16 Indian languages.

Today Online Test Bin Sachivalay Quiz No 1

Total Questions ➡️ 10

Total Marks ➡️ 10

Click here ➡️ Play Bin Sachivalay Online Test

Today Current Affairs In English Language Oneliners ⬇️

📚 Current Affairs : 25 September

  1. Who unveiled the “Billie Jean King Cup BNP Paribas”?
    Ans. International tennis federation
  2. Who has been appointed as the new administrator of PMC Bank?
    Ans. A.K. Dixit
  3. Suresh Angadi died in which field did he belong?
    Ans. Politics
  4. Which state launched the No Mask – No Service and No Mask – No Entry campaign?
    Ans. Rajasthan
    You are reading this on Sarkari Shine
  5. The only Indian film star among the 100 most influential people in Time magazine on the 2020 list?
    Ans. Ayushman Khurana
  6. Which state allowed Phase 3 trials of the Kovid-19 vaccine Kovaxin?
    Ans. Uttar Pradesh
  7. September 2020, who was nominated as the President of Mali?
    Ans. Bah Andow
  8. Who celebrated their 46th Foundation Day?
    Ans. Central pollution control board
    You are reading this on Sarkari Shine
  9. Who became the first Rafale female fighter pilot?
    Ans. Shivangi Singh
  10. Who was elected as the President of Bougainville, an autonomous region of Papua New Guinea?
    Ans. Ishmael Torome

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *