Today Online Test Gujarat Of History Bin Sachivalay Police Constable And Forest

A useful online test will be put up for all the competitive examinations issued by the Government of Gujarat which will be a full course based optional questions. Today is a quiz on the history of Gujarat which will be very useful for Gujarat Police Constable Gujarat Forest Guard and Talati cum Minister Junior Clerk and Non Secretariat.

Information released by Gujarat Government such as Ojas Recruitment, Government Job, Call Letter, Material will be placed here which will be very useful for all the upcoming competitive examinations.In addition a new current will be placed every day which will be useful for all the upcoming competitive exams.Recently the Gujarat Government has announced recruitment process for 6710 posts of Gujarat Police Constables for which useful material and online test will be placed here.

Today Current Affairs In English Language Oneliners ⬇️

📚 Current Affairs : 27 September

  1. What is the rank of India as per World Risk Index 2020?
    Ans. 89th place
  2. Who developed the MOUSHIK microprocessor indigenously?
    Ans. Madras
  3. Whom did the All India Football Foundation award the Footballer of the Year?
    Ans. Gurpreet Singh Sandhu, Sanju
  4. Who was appointed as the new Life Trustee of India International Center?
    Ans. Gopal Krishna Gandhi
  5. Which government approved the “State Priestly Welfare Procolpo” scheme?
    Ans. West Bengal
  6. Who received the PATA Grand Award 2020?
    Ans. Kerala Tourism
  7. S.P. Balasubramanian died in which area he belongs?
    Ans. Actor – Singer
  8. In which state did the Asian Development Bank approve the decision for water supply and integrated sewage management?
    Ans. Madhya Pradesh
  9. Whom did the Khadi and Village Industry Commission appoint its advisor?
    Ans. Sunil Sethi

Join the channel below to take today’s online test. Here is an online test of 20 marks in which friends who scored 15 marks are requested to send photos to the number given below.

Today Online Test Gujarat of History

Total Questions ➡️ 10

Total Mark ➡️ 20

Play Quiz ➡️

You can send a text message stating your name and city to the number given below to get new online test and one-liner knowledge every day. 8487874579

Our only goal is to reach out to needy students.

Leave a Reply